Metalli- ja konepajatyöt Haminassa

Karhulan Levytyö Oy on Haminan Neuvottomassa toimiva, vuonna 1976 perustettu metalli- ja konepajatöihin erikoistunut yritys. Tarjoamme palveluitamme koko Etelä-Suomen alueella. Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä. Yrityksellämme on nykyaikaiset ja laajat työtilat Mäkelänkankaan teollisuusalueella.

 

Yrityksemme yli 45 vuoden kokemus ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat työn laadun ja turvallisuuden!

 

Yhteystiedot

Osaavaa ja kotimaista palvelua

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa monipuoliset ja korkealaatuiset valmistus-, asennus- ja korjaustyöt eri teollisuuden aloille, mutta myös yksityisille. Olemme toimineet alihankkijana muun muassa elintarviketeollisuuden, energiateollisuuden, massa- ja paperiteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden sekä rakennusteollisuuden toimijoille.

Henkilökuntamme koostuu metalli- ja asennusalan ammattilaisista, joilla on hallussaan tarvittavat luvat. Panostamme ehdottomaan työturvallisuuteen ja noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Yrityksemme käytössä ovat laatujärjestelmät SFS-EN ISO 9001 ja 14001.

Karhulan Levytyö Oy kuuluu Luotettava Kumppani -palveluun, josta on haettavissa tilaajavastuulain edellyttämät tietomme.

Palvelumme

  • Konepajatyöt

  • Kone- ja laiteasennukset

  • Teollisuuden kunnossapitotyöt

  • Teräsrakennetyöt